Bruisende Zaken

3 redenen waarom brochures nog steeds een krachtig marketinginstrument zijn

3 redenen waarom brochures nog steeds een krachtig marketinginstrument zijn

21-07-2023

Heb je er al wel eens een keer over nagedacht om een brochure te laten ontwerpen voor je eigen bedrijf? Zo niet, is dat zeker een keer het overwegen waard. Dit staat namelijk bekend als een krachtig marketinginstrument. Want naast dat het design er werkelijk waar geweldig uit kan komen te zien, zijn er nog een paar andere aantrekkelijke voordelen waar je van profiteert. We hebben ze alvast voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

Je kunt een aardige hoeveelheid informatie erg makkelijk overbrengen 

Een brochure, zoals een van de brochures bij Drukzo, bestaat uit meerdere pagina's. Dit betekent dus ook dat je een aardige hoeveelheid informatie in het ontwerp kunt verwerken. Misschien vertel je maar al te graag meer over het bedrijf, je licht een bepaald product of een bepaalde dienst verder toe of er is een spannende winactie opgezet. Al met al is een brochure het ideale medium om dit soort informatie te verwerken. Het kan dus zomaar zo zijn dat de ontvanger van de brochure snel de nodige stappen gaat ondernemen die door jou gewenst zijn. 

Een brochure trekt meteen de aandacht van een consument 

Ga je voor een pakkende caption? Een opvallende afbeelding? Of speels kleurgebruik? Dan kan het ook zomaar zo zijn dat de brochure meteen de aandacht trekt van een consument. Je brochure steekt met kop en schouders boven de rest uit en het kan haarfijn worden geïntegreerd binnen de marketingstrategie. Om er zeker van te kunnen zijn dat het design van de brochure tot in de puntjes verzorgd is, is het altijd een goed idee om dit door een professional te laten ontwerpen. Want daar pluk je meteen de vruchten van. 

De brochure kan perfect in overeenstemming zijn met de rest van de huisstijl van jouw bedrijf 

Kies je ervoor om de brochure te laten ontwerpen door een professional? Dan weet je altijd zeker dat die perfect aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Hierdoor kan de brochure perfect in overeenstemming zijn met de op maat gemaakte visitekaartjes die je tegelijk uitdeelt. Het design ziet er aantrekkelijk uit en mensen zien in één oogopslag al wat het doel is van de brochure. Kies je op korte termijn ook voor een brochure als een krachtig marketinginstrument? Ook voor jouw bedrijf zijn er gelukkig meer dan genoeg opties waar je uit kunt kiezen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).