column

Kwaliteit is de NORM

Kwaliteit is de NORM

01-10-2023

Betrouwbaarheid en kwaliteit is de norm, niet alleen voor u, maar zeker voor ons, als het gaat om uw elektrische installatie.

Om uw optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij, Frank Manuputty en Karim Aiddoun, de krachten gebundeld. Beide jarenlange ervaring, apart van elkaar en als collega's bij een vorige werkgever die bekend staat om zijn hands-on mentaliteit.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel

Vele complexe trajecten op het gebied van sterk- en zwakstroom hebben wij door een goede samenwerking met de klant weten te realiseren. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht als u herstelwerkzaamheden heeft.

Waarom NORM Elektrotechniek?

DVIES: Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen met u naar de mogelijkheden. Allround: van Electrotechnische installaties tot projectleiding.

Wij kunnen het! Certificering: Norm Elektrotechniek en ons personeel beschikt over de juiste certificering.

Tel . 036 303 0972 | info@normelektrotechniek.nl | www.normelektrotechniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).