column

Gevoeligheid

Gevoeligheid

01-11-2023

Negentig procent van de mensen die ik ontvang tijdens mijn sessies voelt veel. Soms zelfs heel veel…

Maak gratis een kennismakings- gesprek

Of het nu kinderen, jongeren of volwassenen zijn, voor de meeste mensen is het een hele uitdaging. Onze maatschappij is nog steeds niet goed ingericht op gevoeligheid. En we hebben niet zo goed geleerd hoe je omgaat met je gevoelens. Wegduwen en blokkeren is soms makkelijk. “Zet je erover heen”, “Stel je niet zo aan”, “Even slikken en weer doorgaan” wordt snel gezegd, maar vaak lukt dat op enig moment niet meer. En als dat niet meer lukt...

Dan wordt het tijd... Tijd om die prachtige eigenschap, die en heel mooi en heel uitdagend is, te gaan omarmen en te gaan genieten. Dat je veel voelt, dat je intens beleeft. En ruimte maken voor jezelf... voor jou... je creativiteit en gelijkgestemden te ontmoeten die jou begrijpen en ook zo voelen.

Want gevoeligheid is nodig. Er is verandering nodig. Op zoveel vlakken, op zoveel manieren. Dat kan alleen maar als je helemaal bent wie je bent.

En als je daar hulp bij nodig hebt, dan ben ik er voor je.

EchD, Dat is “echt”, maar dan geschreven met een D.

EchD is puur, eigen(wijs), uniek en misschien afwijkend van de meerderheid.

Het is een manier van leven, een levenshouding waarbij jouw unieke kern, jouw kracht en kwetsbaarheid op de voorgrond staat.

EchD-zijn is steeds in beweging zijn in het NU-moment met bewustzijn en nieuwsgierigheid naar jezelf.

EchD is er voor iedereen, maar speciaal voor mensen die zichzelf als (hoog)gevoelig ervaren en/of hun weg in de (reguliere) hulpverlening niet zo goed kunnen vinden.

Beeldend therapeut | Energetisch therapeut | Kunstenares

De Steiger 77, unit 19b, Almere 06-51745149 info@echd.nl | echdsuzan@gmail.com www.echd.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).