column

Weet wat je waard bent!

Weet wat je waard bent!

01-07-2022

Onze yogalessen hebben altijd een thema, geïnspireerd op de wijsheden van grote voorbeelden, zoals Mahatma Gandhi. Een les die Gandhi ons leerde was ‘Weet wat je waarde is.’ Een oproep om vanuit vertrouwen in jezelf, vanuit je eigen waarde te leven.

En dat is een waardevolle les die de klassieke yoga van Ganesha Almere je geeft. Yoga is zoveel meer dan sportieve houdingen en oefeningen. Je lichaam leren kennen, maar zeker ook je geest en de wereld zoals jij die waarneemt en beoordeelt. Het is een training van je lichaam én een oefening in bewust zijn. Jammer dat cursisten soms niet naar de les kunnen komen. Maar gelukkig kan ik hen toch bedienen, want ze kunnen digitaal meedoen met de les. Alleen komt ook dat niet iedereen uit, want ‘druk gezin’, ‘verbouwen’, ‘werken’. Geen nood, de les wordt opgenomen, dus je kunt deze terugkijken op een ander moment.

Om voor een ander te kunnen zorgen, moet je dus ook goed voor jezelf zorgen. Weet wat je waarde is. Gandhi zei het al.

Rodinweg 59 Almere | 06-53744367 Astrid Boutkan en Frans Zwagemakers | www.ganesha-almere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).