column

Hijab  Hair Secrets

Hijab Hair Secrets

01-06-2022

Kun jij ons meer vertellen over de Hijab haircare day?

Voor de vrouw die een hoofddoek draagt is er bijna geen salon die de juiste haarzorg biedt. Vandaar mijn plan om elke woensdag in een privé huiskamersfeer de mogelijkheid te bieden om het mooiste haar te maken voor de modebewuste vrouw.

Hoe ben jij op het idee gekomen?

Ik krijg geregeld de vraag of ik een privéruimte binnen mijn salon heb waar ik de dames kan ontvangen, aangezien ik een dameskapsalon heb. Zodoende is mijn plan ontstaan om dit ook geheel in private sfeer één dag in de week op de woensdag te organiseren.

Maar dan is de vraag nu: als jij een hoofddoek draagt is het toch niet zo nodig om veel aandacht aan het haar te besteden?

Nou kijk, dat klopt helemaal niet! De vrouw die anno 2022 een hoofddoek draagt is zich bewust van de juiste knip- en kleurbehandeling en wenst net als ieder ander door een haarspecialist behandelt te worden!

Dan kan het alleen maar een succes worden toch?

Het is al een succes dat ik dit plan zo heb kunnen bedenken, dus de rest zal alleen maar mooier worden.

Ismahan Obenali | Flipjestraat 31, Almere Buiten | 06 45 73 55 25 | www.queenshairstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).