Column

Wil jij meer rust in je hoofd?

Wil jij meer rust in je hoofd?

01-05-2022

Pas de 5 simpele oefeningen toe en voel hoe de stress vermindert.

Neem vandaag de eerste stap naar meer rust in je hoofd en start met de simpele oefeningen uit mijn e-boek ‘Naar meer rust in je hoofd’.

De afgelopen jaren zijn voor iedereen een grote uitdaging geweest. Zit jij er ook af en toe even helemaal doorheen en zie je het niet meer zitten? Weet dat het er allemaal mag zijn en dat het deel uitmaakt van deze tijd van grote transformatie.

Ik geloof dat vrouwen veel innerlijke kracht en doorzettingsvermogen in zich hebben. Ze zijn als geen ander in staat om veel bordjes in de lucht te houden. Toch gaan ze soms te lang door en trekken niet op tijd aan de bel. En dat is jammer, want daardoor doen ze zichzelf te kort.

Wordt het jou allemaal te veel, maakt je mind overuren en loop je vast? Verlang je naar rust in je hoofd? Probeer dan eens een sessie bij mij om na afloop met een stil hoofd en ontspannen lichaam weer naar huis te gaan.

Als sensitieve rustgever, stress-releaser, rebalancer en burn-out ervaringsdeskundige begeleid ik jou om meer rust en harmonie te vinden in je hoofd, lijf en leven.

Hartelijke groet, Agnes Hoogendoorn

Bij inlevering van deze pagina ontvang je een korting van 22% op de eerste sessie.

Praktijk Agnes Hoogendoorn | Isadora Duncanweg 87, Almere | www.agneshoogendoorn.nl 06-2927 8229

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).