Column

Oorspronkelijkheid

Oorspronkelijkheid

01-05-2022

“Ik zou zo graag helemaal durven zijn wie ik ben... Ik heb vast heel veel talenten, maar weet niet zo goed welke en hoe ik ze moet gebruiken... Ik zou zo graag op een prettige manier omgaan met alles wat ik voel en denk... Ik verlang naar balans en rust te midden van alle prikkels uit mijn omgeving... Ik voel dat ik heel creatief ben, maar ik doe er niets mee... Ik zou zo graag wat minder kritisch willen zijn naar mezelf...”

Als je teruggaat naar de basis van je zijn Naar de OORSPRONG Naar het begin Naar waar je uit ontstond Naar wie je in eerste instantie bent Naar wie je wilt zijn Naar hoe je daadwerkelijk jouw leven vorm wilt geven Naar jouw EchD-zijn Als je teruggaat naar jouw OORSPRONKELIJKHEID Jouw creativiteit Jouw authenticiteit en eigenaardigheid.. Wat vind je daar dan? Wat voel je daar dan? Wat mag daar dan ontstaan? In de basis heeft een ieder zijn unieke creativiteit, zijn of haar unieke manier om in beweging te komen en te zijn..en om te genieten, te genieten van het leven.

Het kan echter een hele uitdaging zijn om dit vorm te geven in onze omgeving. Ik kijk met je mee en help je daar waar er nog blokkades zijn.

Je bent altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Suzan van Apeldoorn De Steiger 77, unit 19b, Almere 06-51745149 echdsuzan@gmail.com www.echd.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).