bruisende zaken

Voor elk budget een tuin

Voor elk budget een tuin

01-03-2024

Bij Groen en Wonen werkt een leuk team met verschillende mensen die zich ofwel bezig houden met tuinonderhoud of aanleg complexe tuinen van A tot Z. Vooral het tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven zit bij ons enorm in de lift. Jaarlijks verzorgen zij bij zo’n 600 particulieren, bedrijven en instellingen de tuin of het bedrijfsterrein.

Het verbod op spuitmiddelen heeft er eveneens voor gezorgd dat er meer uren en machines noodzakelijk zijn om alles onkruidvrij te houden. En om het onkruidvrij te houden worden er veel periodieke afspraken gemaakt met de klanten. Groen en wonen is sterk vertegenwoordig in de lokale markt door scherpe prijsafspraken bij periodiek onderhoud. Dit gaat gepaard met een zeer hoge klanttevredenheid.

Ralf Groeneveld leidt het dagelijkse reilen en zeilen, terwijl Yvette van Dulmen hem ondersteunt bij het aansturen van het personeel.

Scherpe prijzen We bieden concurrerende tarieven aan. Grote klantvriendelijkheid Een goede communicatie met u als klant is essentieel voor een uitstekend eindproduct. Breed aanbod van diensten U vraagt, wij doen het. We streven ernaar om zoveel mogelijk aan te sluiten bij uw wensen. Indien nodig schakelen we onze partners in om aan uw behoeften te voldoen.

Lange Broekstraat 37, Raamsdonk | 06 – 44 33 92 96 info@groenenwonen.nl | www.groenenwonen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11170 VAT4