bruisende zaken

Meer dan alleen een kapsalon

Meer dan alleen een kapsalon

01-04-2024

De naam zegt het eigenlijk al; bij Knip Scheer & Meer in Oosterhout kun je behalve voor knippen en scheren voor nog veel meer terecht. “We zijn namelijk niet alleen een kapsalon, maar verkopen ook kappersbenodigdheden en allerlei leuke cadeautjes en hebbedingetjes”, vertelt eigenaresse Janny Knipscheer enthousiast. “Loop dus gewoon eens binnen om met eigen ogen te zien wat wij allemaal te bieden hebben.”

En neem van ons aan: het aanbod van Knip Scheer & Meer is zeer uitgebreid. Helemaal als het gaat om de kappersbenodigdheden. “In principe verkopen wij alles wat een kapper maar nodig heeft, dus van haarverzorgingsproducten tot scharen en van haarverf tot kammen en borstels. En dat zowel voor de particuliere klant als voor andere kapsalons.” Janny wil haar zaak echter zo aantrekkelijk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen en verkoopt daarom ook diverse leuke cadeauartikelen, onder andere van 100% Leuk en Give X, en sieraden van iXXXi en Melano. “Daarnaast zijn wij ook nog eens DHL servicepunt, waardoor er nóg meer mensen over de vloer komen.” Je zou het haast bijna vergeten, maar naast dit alles is Knip Scheer & Meer ook nog steeds gewoon een kapsalon, waar iedereen – jong, oud, man en vrouw – terecht kan voor een nieuwe coupe, een fris kleurtje in het haar, een scheerbeurt en uitgebreid advies. “En of je nu komt voor een permanentje of de meest trendy coupe, we kunnen het allemaal knippen. Voordat we aan de slag gaan, luisteren we altijd eerst goed naar jouw wensen, zodat je blij en tevreden de deur weer uitgaat met een kapsel dat echt bij je past. Nieuwsgierig geworden? Bel dan nu voor een afspraak of kom gewoon even bij ons langs. We zien je graag bij Knip Scheer & Meer!”

Bedrijf: Knip Scheer & Meer | Laanstraat 2, Oosterhout | Tel . 0162 – 429982 | Eigenaar: Janny Knipscheer www.knipscheer.shop

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11170 VAT4