bruisende zaken

Carnaval én uitverkoop  bij Stof&Wol!

Carnaval én uitverkoop bij Stof&Wol!

01-01-2024

Het gaat dit jaar wel heel erg snel: al vroeg in februari is het weer carnaval. Dat wordt dus een hele drukke januarimaand bij Stof&Wol. Want niet alleen komt iedereen dan langs om zelf een carnavalsoutfit te maken of te pimpen, ook is het onze maand voor de winteruitverkoop. In februari komen de eerste nieuwe voorjaarsstoffen immers al weer binnen en daar moet dan wel ruimte voor zijn!

Aan de slag met de naaimachine voor carnaval

Ben je weer toe aan een nieuwe zelfgemaakte outfit, dan ben je bij Stof&Wol natuurlijk aan het goede adres. We hebben stoffen genoeg en denken graag met je mee over wat nodig is. Of je nu alleen voor jezelf iets maakt, voor een vriendengroep of voor een deelname aan de optocht. En zo nodig kunnen eventuele grote hoeveelheden ook probleemloos bijbesteld worden, kom dan wel op tijd.

Of ga lekker breien!

Altijd fijn met carnaval: een muts of sjaal voor wanner het buiten wat kouder is. En dan natuurlijk in de kleuren van je stad of dorp of passend bij je kiel. Niet alleen hebben we daar voldoende garen voor in huis, ook helpen we je op weg met patronen. Bij aankoop van het benodigde breigaren krijg je die digitaal of op papier gratis erbij. Voor een klein bedrag zijn ze ook te koop via onze webshop.

Volop uitverkoop

En dan is het natuurlijk volop uitverkoop! De seizoensstoffen zijn deze maand fors afgeprijsd, dus kom langs in winkel of webshop en sla je slag. De aanbiedingsstoffen van voorgaande jaren zijn bovendien nu nog meer afgeprijsd, met name in de winkel. Ideaal als je niet zoveel hebt met carnaval, maar wel graag anders creatief bezig bent.

Ben je al toe aan de nieuwe collectie?

Heb dan nog heel even geduld, want vanaf februari komt deze weer binnen. Dan hebben we ook weer de nieuwste editie van Fibre Mood, mét de daarbij behorende stoffen! Wat je dus ook wilt doen voor carnaval, graag tot ziens in onze winkel aan de Belcrumweg. En met carnaval zelf dan misschien ook in de stad!

Lilian

P.S. Houd er wel rekening mee dat de winkel de eerste week van januari, dus van 1 tot en met 7 januari, is gesloten vanwege het jaarlijkse opnemen van de voorraad!

Bij Stof&Wol vind je 200 m2 aan stoffen, wol en fournituren. We hebben een groot, veelzijdig en eigentijds assortiment.

Openingstijden woensdag & vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Belcrumweg 30, Breda | 076-5327424 | info@stofenwol.nl | www.stofenwol.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik