bruisende zaken

Dé hersteller van oosterhout

Dé hersteller van oosterhout

01-12-2023

Heb je autoschade? Daar weten ze bij Beerens Autoschade wel raad mee! Of het nu gaat om een klein deukje of een fikse schade, maakt niet uit. “Wij doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te helpen en je auto weer in perfecte staat te herstellen”, vertelt eigenaar Emiel Beerens. “Niet voor niets zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke hersteller van Oosterhout.”

Wie met autoschade bij Beerens Autoschade aanklopt voor hulp, kan ervan uitgaan dat hij vakkundig, snel en flexibel geholpen wordt. “En tegen een eerlijke prijs! Uiteraard kunnen we de schade herstellen met nieuwe onderdelen, maar in overleg met de klant kunnen we er ook voor kiezen om gebruikte onderdelen (uiteraard in perfecte staat) of goedkopere alternatieven te gebruiken. Het resultaat is hetzelfde, maar het kan aanzienlijk schelen in de kosten.” Beerens Autoschade is met recht een allrounder op het gebied van schadeherstel. In de werkplaats van maar liefst 1.200 vierkante meter werken ze vol enthousiasme aan zowel oldtimers als elektrische auto’s en alles ertussenin. “Op die manier herstellen wij gemiddeld zo’n twintig à dertig auto’s per week.” En ze beperken zich niet alleen tot auto’s. “We hebben namelijk twee nieuwe spuitcabines, waarvan er een zo groot is dat we er bijvoorbeeld ook boten en campers in kunnen spuiten. Oftewel: alles wat naar binnen kan en wat gespoten kan worden, kunnen wij voor je spuiten én we spelen zo meteen in op de behoeftes binnen de alsmaar groeiende campermarkt!” Behalve het leveren van kwaliteit, hebben ze bij Beerens Autoschade ook het bieden van een topservice zeer hoog in het vaandel staan. Zo nemen ze je al het contact met je verzekeraar uit handen en zetten ze maar al te graag een stapje extra voor hun klanten. “We hebben overal wel een passende oplossing voor en houden onze klanten terwijl we met hun auto bezig zijn graag gewoon mobiel. Vandaar dat ook gratis vervangend vervoer standaard tot onze service behoort.”

Heb je dus schade aan je auto? Maak dan nu een afspraak bij Beerens Autoschade!

Kanaalstraat 23, Oosterhout | 06 49 09 88 88 | info@beerens.nu | www.autoschade-oosterhout.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging