column

Onverwerkte trauma’s… doe er wat aan!

Onverwerkte trauma’s… doe er wat aan!

01-11-2023

Onverwerkte trauma’s veroorzaken lichamelijke en psychische klachten. Holistisch NEI therapeute Claudia van Kleeff kan helpen bij de healing van deze trauma’s.

Wat is NEI?

NEI staat voor neuro emotionele integratie. Het is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een vriendelijke manier DEFINITIEF oplossen.

NEI gaat ervan uit dat vrijwel elke ziekte, pijn of klacht een emotionele oorsprong heeft.

Lange praatsessies zijn niet nodig Je gaat naar de oorzaak van het probleem en herstelt de balans NEI is een door de zorgverzekeraars erkende werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Ik bied zowel fysiek als via video bellen sessies aan. Ik kijk naar verschillende niveaus en gebruik een pendel/biotensor om na te gaan waar het probleem zit en wat ik het eerst mag oplossen. Tijdens een sessie werk ik systematisch door de 4 niveaus om daar disbalans/trauma’s op te lossen. Ik behandel als het omhoog komt een disbalans van de biochemie, zuiver ik je ziel of laat ik belemmerende emoties los. Elke sessie duurt ongeveer 60-120 minuten. Ik heb geen wachttijden dus je kunt gelijk met me in gesprek.

Wat kan ik betekenen?

Worstel je met een trauma en kom je er niet uit? Als holistische NEI-therapeut help ik je direct en zonder eindeloze sessies. Geen lang traject nodig. Klachten die ik behandel zijn o.a. faalangst, hoofdpijn, trauma’s, rug- en schouderklachten, burn-out, maag/darmklachten, weinig zelfvertrouwen, negatieve levenspatronen. Laten we samen werken aan jouw herstel. Bekijk mijn site en neem contact op.

Liefs, Claudia

Bronstijd 10, Oosterhout Tel . 06 419 94 779 info@healinginnertrauma.nl www.healinginnertrauma.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik