Column

We zijn gestart!

We zijn gestart!

01-10-2023

Lieve mensen, we gaan enorm leuke nieuwe dingen doen. Allereerst heb ik het fantastische nieuws dat we een school voor lichtwerk zijn gestart, waarin gewerkt wordt met docenten met een enorme expertise in hun vakgebied. We werken met modules, wat inhoudt dat je bij de modules aan kunt sluiten die je aanspreken én je kunt ook een heel lesjaar volgen. Voor ieder wat wils dus.

Er komen ook acht bezinningsavonden en op maandagmorgen een meditatieochtend als vanouds. Omdat ik nu de school ben gestart, heeft dit gevolgen voor mijn praktijk. Namelijk dat de consulten vanaf nu op maandag, dinsdag en woensdag plaats gaan vinden. En Dte scholing vindt plaats op woensdag, donderdag en vrijdag. De Pannehoef wordt verbouwd en daarom is het dit jaar in Arendshof 2 Oosterhout. Daar gaan we gebruikmaken van een prachtige ruimte en daar is alles wat we nodig hebben. We beginnen gewoon weer bij het begin. Zo kan iedereen zijn eigen energie leren maken en gaan stromen en ontwikkelen. Je wordt er een blij mens van en het is een investering in jezelf.

Graag tot gauw in mijn praktijk of op de school voor lichtwerk. De website is al in de lucht en wordt door de mensen van Bruist nog geheel vervangen. Je kunt ons volgen op Facebook en straks kun je ook een nieuwsbrief aanvragen.

Kijk eens op de website www.schoolvoorlichtwerk.nl of vraag informatie aan via info@schoolvoorlichtwerk.nl. Dan mail ik je persoonlijk terug.

Groetjes Petra Busio

Zandheuvel 59, Oosterhout (NL) +31 6 10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik