bruisende zaken column

Heb je onverwerkte trauma’s? Neem actie!

Heb je onverwerkte trauma’s? Neem actie!

01-09-2023

Zowel fysieke als psychische klachten worden vaak veroorzaakt door onverwerkte trauma’s. Als je er niets aan doet, blijf je waarschijnlijk steeds tegen dezelfde problemen aanlopen. Gelukkig is er wel iets aan te doen, aldus Claudia van Kleeff, holistisch NEI therapeute. Als je bij haar om hulp vraagt, gaan jullie direct aan de slag en begint het helingsproces.

Claudia spreekt uit ervaring. Ze had zelf veel klachten waar ze geen oplossing voor vond in de conventionele zorg. Toen ze zich verdiepte in alternatieve therapieën, kwam ze uit bij NEI therapie. Dat bleek voor haar de oplossing te zijn. Ze was zo onder de indruk dat ze besloot om zich te specialiseren in dit vakgebied, zodat ze anderen kon helpen om van hun trauma’s af te komen. “Het is elke keer weer een geweldig gevoel als ik iemand hiermee kan helpen.” Claudia behandelt zowel lichamelijke als psychische klachten, denk hierbij aan rugklachten PTSS en angststoornis en nog veel meer. “Al deze klachten worden veroorzaakt door een trauma dat je ooit in je leven hebt meegemaakt, of mogelijk zelfs in een vorig leven. Tijdens de behandeling ga ik op zoek naar het oorspronkelijke trauma en de bijbehorende emoties, om ze vervolgens te verwijderen.” Dit proces kan snel gaan en je ervaart direct het effect. “Bovendien hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan. Ik werk zonder wachtlijst en vermijd lange gesprekssessies, zodat we snel tot de kern komen.” Leeftijd speelt daarbij geen rol. “Ik help zowel (jonge) kinderen als volwassenen. Energie is tenslotte energie. Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op of bezoek mijn website. Daar verkoop ik ook verschillende items die kunnen helpen bij zelfheling.”

Wat is NEI? NEI staat voor Neuro Emotionele Intergratie. Het is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwachte incidenten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief op te lossen.

Het is een samengestelde methode vanuit oosterse en westerse geneeswijze. Je vindt in de NEI principes terug van NLP, bio-kinesiologie, acupunctuur, psychotherapie, integra en Touch For Health.

Binnen de NEI maken we gebruik van ademhaling, visualisaties, affermaties en vergeving. NEI vindt de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je laat oude patronen los, herbeleving door trauma is verleden tijd.

Lange praatsessies zijn niet nodig. Je gaat naar de oorzaak van het probleem en herstelt de balans. NEI is een door de zorgverzekeraars erkende werkwijze.

Bel voor informatie of afspraak: 06 419 94 779

06-41994779 www.healinginnertrauma.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).