bruisende zaken

Welkom bij  Golden de Liesje

Welkom bij Golden de Liesje

01-09-2023

In het bruisende centrum van Oosterhout staat Golden de Liesje. De winkel is gevestigd in het voormalige pand van De Blauwe Bes aan de Keiweg. Hier kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan producten die dagelijks vers bereid worden en kwalitatief hoogwaardige groenten & fruit.

Lekker en gezond

Als enthousiast team staan we iedere dag voor je klaar, want lekker en gezond eten is onze passie! We bereiden in eigen keuken dagelijks gezonde maaltijden. Daarnaast kopen we iedere dag weer onze producten in met oog voor kwaliteit. We bieden een compleet assortiment aan met onder andere soepen, salades, sappen, gesneden producten, desserts, luxe bonbons, noten en zuidvruchten.

Het gezicht achter de winkel

Aan het roer van Golden de Liesje staat Liesbeth. Na jaren met veel plezier bij een groenteboer gewerkt te hebben, durfde zij de sprong te wagen naar een eigen onderneming. Ruim 1,5 jaar stond ze met haar eigen marktkraam op diverse weekmarkten. Via de groothandel kreeg ze te horen dat De Blauwe Bes ter overname aangeboden werd. Na een gesprek en rondleiding was zij verknocht aan de winkel, waardoor binnen twee weken alle handtekeningen gezet waren. Na een leerzame inwerkperiode runt zij de winkel nu met veel plezier en passie.

Benieuwd?

Neem dan vooral eens een kijkje bij Golden de Liesje. Van harte welkom, we staan graag voor u klaar!

Keiweg 14 B, Oosterhout info@goldendeliesje.nl 0162-432406 www.goldendeliesje.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).