Column

Natuurlijke zomer

Natuurlijke zomer

01-08-2023

Zomer in het land, bruin tintje, huis winterklaar maken en je rust pakken. Goed boek lezen. We zijn altijd naar buiten gericht. Wat vindt de ander?

Naar binnen gaan is meer dan mediteren alleen. Het wiel van het leven. De vier seizoenen, maanstanden, aarde, water, lucht en vuur zijn de elementen. Het meedraaien met de acht natuur- feesten. Als je je meer bewust bent van het leven op zich, begrijp je ook veel beter wanneer de tijd rijp is voor het fruit en wanneer het tijd is om te zaaien. Want dat gaat in de natuur zo.

Als je leeft als de natuur, gaat je leven veel meer als vanzelf. Dan hoef je niet te vechten tegen de elementen, maar je stroomt met de elementen mee. Of je dat nu doet in je gewone leven, in je praktijk, op je school of in je bedrijf. Stroming maken op de natuurlijke manier blijft veel beter goed gaan en het laat je wiel draaien.

Veel succes. Begrijp je dit stuk niet of wil je graag een motivatiemiddag in je bedrijf of in een groep? Bel mij dan. Allemaal een fijne vakantie gewenst.

Groetjes Petra Busio

Meld je aan via de website

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum