column

Topproducten voor je viervoeter

Topproducten voor je viervoeter

01-01-2024

Doedels & More is ontstaan doordat ik mijn eerste nestje Australian Labradoodles kreeg. Sinds vorig jaar heb ik voor mijn ‘zoon’ Krishna en zijn vrouw een bedrijfje opgezet in Nepal: Studio Himalaya. Deze handgemaakte vilten producten zijn onder andere ook te koop in mijn webshop. Het slingertouw is het best verkochte artikel voor interactie met je pup of hond.

We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Daar ik ook een kleinschalige fokker ben van de Australian Labradoodle (www.doedels4you.nl) en veel vragen krijg over de vachtverzorging, benches, voeding etc. heb ik ervoor gekozen om deze producten te gaan verkopen. Ik mag van diverse prachtige merken zoals Ferplast, Jack and Vanilla, Hownd etc. mooie dingen verkopen waar ik ontzettend blij mee ben.

Tevens is het mogelijk om je doedel bij mij te brengen voor de vachtverzorging, zodat je weer een mooie doedel terugkrijgt die op de juiste wijze getrimd is.

www.doedels4you.nl www.doedelsandmore.nl /jmh.debekker.5 doedels_4_you

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl