Column

Je voeten in vertrouwde handen

Je voeten in vertrouwde handen

01-06-2021

Met bijna 20 jaar werkervaring mag Elly Wolfraad zich met recht een specialist op het gebied van (probleem-) voeten noemen. Haar praktijk is gevestigd binnen de muren van Woonzorgcentrum Castella in Cuijk.

“Probleem- oplossend & voetverbeterend”

“Als gemotiveerde en ervaren medisch pedicure leg ik de lat hoog voor mezelf om mijn cliënten altijd de behandeling te geven die ze verdienen. Ik pas alle kennis en kunde die ik tijdens mijn opleiding en nascholingen heb opgedaan toe om ervoor te zorgen dat de voeten die ik behandel weer een periode pijnvrij en mooi door kunnen stappen.”

Risicovoeten

In haar praktijk ligt de focus op probleemoplossende behandelingen en behandelingen van de zogenaamde “risicovoeten”.

Hierbij kun je denken aan voetproblematiek die is ontstaan door diabetes of reuma, door ouderdom, spasticiteit, verwaarlozing of een andere onderliggende medische indicatie, wat meer achtergrondkennis en opleiding van de behandelaar vraagt.

Sportpedicure

Ook heeft Elly zich gespecialiseerd als sportpedicure, een relatief nieuwe discipline binnen de voetzorg in Nederland.

Bij een sportpedicurebehandeling ligt de nadruk op preventief advies, waarbij het doel is dat de sporter door kan gaan met de sport die hij beoefent. Wanneer voeten niet in vorm zijn, wordt sporten namelijk een stuk lastiger en neemt de kans op blessures toe. Een bezoekje aan de (sport-) pedicure kan dan ook zeer waardevol zijn.

Uitdagend werk

“Zoals gezegd ga ik graag probleemoplossend te werk en daarnaast sta ik ook voor voetverbeterende behandelingen. Gezien mijn jarenlange ervaring weet ik voor de meeste probleemvoeten wel een oplossing te vinden. Dat is ook meteen de uitdaging in mijn werk, net zoals het contact met mijn cliënten. Iedere voet is anders, dus ook elke cliënt is anders. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is en ik elke keer weer vol enthousiasme aan het werk ga.”

BarreVoets Medisch Pedicurepraktijk | Eigenaar: Elly Wolfraad Cantheelen //6.300 a" target="_blank">6.300a, Cuijk | 0485-844470 | www.barrevoetsmppcuijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl