bruisende zaken

Dé tentenleverancier  van het Gooi

Dé tentenleverancier van het Gooi

01-02-2024

Geef je een feest of organiseer je een festival en heb je een stretchtent nodig? Zoek dan niet verder! Ben en Mike van Ekeris, eigenaren van Van Ekeris Tenten, hebben ongetwijfeld een oplossing op maat voor je. “We leveren áltijd de stretchtent – en eventueel vlondervloer – die het best aansluit op jouw wensen.”

Samen hebben de broers meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van stretchtenten. “Ervaring die ons maakt tot dé leverancier van het Gooi en de wijde omgeving”, vertelt Ben trots. Maar dat hebben de heren natuurlijk niet alleen aan hun ervaring te danken. “Wij weten ons ook te onderscheiden doordat wij uitsluitend gaan voor kwaliteit en zo perfect mogelijk werk af willen leveren. Bovendien hebben wij zo’n ruim aanbod dat we eigenlijk altijd wel kunnen leveren en dat dan ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven.” De broers genieten nog elke dag van de keuze om samen dit bedrijf te starten. “Elke dag is weer anders en we komen op de meest bijzondere plekken”, vertelt Ben enthousiast. “Bovendien komen we vrijwel altijd om iets moois neer te zetten waar mensen zich echt op verheugen. En als ze dan ook nog eens helemaal tevreden zijn met het door ons geleverde werk, dan is dat voor ons de mooiste beloning die er is.” Bij Van Ekeris Tenten doen ze er dan ook alles aan om van al hun klanten tevreden klanten te maken. “En tot nu toe slagen wij daar bijzonder goed in. Maar we doen het dan ook met een clubje representatieve en hardwerkende jongens, met hart voor de zaak en plezier in hun werk. Geen vraag is ons te gek en we zetten graag dat stapje extra om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen.”

Van Ekeris Tenten | 06 44 16 78 18 Eigenaren: Ben en Mike van Ekeris | www.vanekeristenten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula