column

Ervaar de kracht van jouw adem

Ervaar de kracht van jouw adem

01-03-2024

Heb jij wel eens gemerkt dat je ademhaling hoog zit als je gehaast bent of stress voelt? Of dat je je adem inhoudt als je schrikt? Je adem reageert namelijk direct op jouw ervaringen. Als ademcoach help ik je graag bewust te worden van de kracht van jouw adem.

Voor meer info en voor het opnemen van contact ga naar: www.gentleyogi.nl

Je kunt ademcoaching inzetten als je bijvoorbeeld even vastloopt, als je twijfelt aan jezelf, je angsten hebt of een trauma te verwerken hebt. Maar ook als je echt even wilt onthaasten of behoefte hebt aan ontspanning. Ademwerk zal jou geven wat je nodig hebt.

Tijdens een ademsessie laten we de ademhaling het werk doen. Geen lange praatsessie maar echt even landen in je lichaam. Dit is zo fijn naast al het harde werken, zorgen en piekeren! Ik werk met een unieke intakemethode en we doen een opstelling om jouw doel echt goed te doorvoelen. Alleen dit zal je al veel inzicht geven.

Wil jij weten wat ademwerk voor jou kan betekenen?

Boek dan een ademcoachsessie bij mij in Blaricum. Naast ademcoaching is het overigens ook mogelijk om deel te nemen aan een (groeps)breathworksessie in een klein kerkje in Laren.

Mag ik jou binnenkort verwelkomen? Lieve groet, Marieke

Marieke Som de Cerff | 06-30387548 | info@gentleyogi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen