bruisende zaken

Genieten van het ‘witte goud’ op een unieke locatie

Genieten van het ‘witte goud’ op een unieke locatie

01-04-2024

Smaak, sfeer, kwaliteit en beleving. Dat zijn de elementen die samenkomen bij Asperges in het veld. Dat is een bijzonder culinair evenement, wat wij voor de zevende keer organiseren.

Ons sfeervolle pop-up restaurant verrijst dit jaar op twee plaatsen. In Cromvoirt van 16 mei tot en met 2 juni en van 6 juni tot en met 17 juni in Prinsenbeek. Dit jaar is het in totaal vijf weken genieten geblazen van de allerlekkerste gerechten, waarin het witte goud centraal staat. Een keur aan topchefs, het merendeel van sterrenrestaurants, kookt voor u de sterren van de hemel, zowel bij de lunch als tijdens het diner.

Asperges in het veld is na 6 geslaagde edities een begrip geworden en smaakt elk jaar weer naar méér. Het evenement biedt ruimte voor zowel individuele gasten, kleinere groepen als grotere gezelschappen: particulier of zakelijk, tot een maximum van 150 zitplaatsen. Komt u ook genieten van het lekkerste en het beste wat Brabant te bieden heeft? Dan zeggen wij: graag tot ziens!

Afterparty’s na lunch en diner

Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond en op zondagmiddag organiseren we een gezellige afterparty met wisselende live artiesten. Ook op maandag 2e Pinksterdag is er na de lunch een afterparty.

CROMVOIRT Donderdag 16 mei t/m zondag 2 juni 2024 PRINSENBEEK Donderdag 6 juni t/m maandag 17 juni 2024

06 – 320 55 444 info@aspergesinhetveld.nl www.aspergesinhetveld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire