bruisende zaken

Word weer (de leukste versie van) jezelf!

Word weer (de leukste versie van) jezelf!

01-04-2024

“Iedereen is in staat om zichzelf weer gelukkig te maken.” Daar is Nicole Le Haen, van HappyYou Coaching van overtuigd. “Af en toe heb je daar alleen even wat hulp bij nodig om dat ook weer te voelen.” En dat is dan ook precies wat Nicole doet in haar praktijk.

Gabor Maté: ‘Heling is het terugvinden van de verloren gegane delen in jezelf, in plaats van deze beter te willen maken. Je hoeft jezelf niet te fixen; je bent al oké.’

Nicole wordt meteen enthousiast als ze het over haar werk heeft. “Iedereen is uniek. Maar wat we gemeen hebben, is dat we last kunnen hebben van oude programmeringen die niet langer helpen. Van prestatiedruk en onszelf vergelijken met anderen. Hierdoor raken we steeds verder verwijderd van onze unieke eigen IK. Ik vind het zó fijn om mensen in dit proces te helpen, want iedereen verdient het om blij te zijn met wie ze zijn en met dat wat er is.” Uit eigen ervaring weet ze echter dat het niet altijd even makkelijk is om zelf tot die conclusie te komen. “Mensen hebben vaak de neiging om – net zoals ik zelf voorheen deed – te veel in hun hoofd te blijven zitten in plaats van in hun hart. In je dagelijkse leven kan dit zich bijvoorbeeld uiten door hard werken om jezelf te bewijzen, moeite met aangeven wat jij nodig hebt, jezelf uitputten en anderen pleasen, waardoor je te vaak over je grenzen heengaat. Dit kan zelfs lichamelijke klachten geven. Luisteren naar de signalen van je lichaam is verbinding hebben met jezelf. Mensen van hun hoofd naar hun hart brengen, dat doe ik met ontzettend veel toewijding en plezier.” Hiervoor werkt Nicole onder andere met systemische opstellingen, ReAttach en NEI. “Een traject dat voor iedereen weer anders is. Ik volg op energieniveau wat je nodig hebt en werk daarbij op vijf lagen: mentaal, fysiek, emotioneel, gevoel en spiritueel. Het is zonde om onnodig lang te blijven tobben, want met verbinding tussen hoofd, hart en ziel heb jij weer zelf de regie.”

Kraaijenbergsestraat 5A, Ulvenhout 06-46735665 • Eigenaar: Nicole Le Haen www.happyyoucoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie