column

Gezocht! Gedreven beroepskrachten  voor de BSO (aantal uren in overleg)

Gezocht! Gedreven beroepskrachten voor de BSO (aantal uren in overleg)

01-01-2024

Het gaat goed met Kinderopvang Onder de Pannen! Ons gezellige team heeft dringend extra collega’s nodig. We zijn op zoek naar enthousiaste, ondernemende en gedreven beroepskrachten.Heb jij zin om bij Kinderopvang Onder de Pannen te komen werken en onze baby’s en peuters of onze basis-schoolleerlingen te helpen om al spelend hun talenten aan te boren en het beste uit zichzelf te halen? Dan hopen we jouw CV en motivatie snel in onze mailbox te vinden.

WIE BEN JIJ

Jij bent een enthousiaste, energieke en gedreven beroepskracht die kinderen de tijd van hun leven wil bezorgen. Je bent goed in: het onder--steunen, begeleiden en stimuleren van kinderen in hun dagelijkse ontwikkeling, het creëren van een kind- en oudervriendelijke omgeving en het realiseren van een uitdagende, interessante en veilige speelplek voor onze kinderen. Dit betekent voor je dagelijkse functioneren dat je: zelfstandig werkt, open en eerlijk durft te communiceren, initiatief neemt en je actief opstelt in het bedenken van activiteiten voor de kinderen, zodat je samen met je collega’s een interessante agenda vol mooie activiteiten kunt aanbieden.

Heb jij zin om bij de leukste kinderopvang van Nederland te werken en onze baby’s, peuters, kleuters, basisschoolleerlingen en tieners te helpen om al spelend hun talenten aan te boren en het beste uit zichzelf te halen? Solliciteer dan bij Kinderopvang Onder de Pannen in Vught!

Ben jij die leuke collega die we zoeken? Stuur dan je motivatie met cv naar info@kinderopvangonderdepannen.net. Heb je nog vragen of wil je liever een van je toekomstige collega’s spreken? Bel dan met 06 - 10 18 10 3.

Kinderopvang Onder de Pannen Vught 06-10181030 www.kinderopvangonderdepannen.net

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere