bruisende zaken

Scheiden, afsluiten van een hoofdstuk

Scheiden, afsluiten van een hoofdstuk

01-01-2024

Iedere scheiding vraagt eigen oplossingen op maat. Als onafhankelijke derde kan een mediator uw financiële situatie en zaken als kinder- en partneralimentatie inzichtelijk maken, bemiddelen bij het maken van afspraken en helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Ik help u met het scheidingsproces, om dit hoofdstuk van uw leven op een goede manier te kunnen afsluiten. Hiermee legt u een gedegen fundament voor de rest van uw leven.

Dank je voor de zorgvuldige en prettige begeleiding gedurende het gehele proces. Het was/is emotioneel zwaar, maar we hebben de financiële kant goed kunnen afwikkelen.
- ANONIEM

“Ik ben Diane van Heeswijk, MfN-registermediator bij Convenu. Ik help ex-partners als scheidings-bemiddelaar op een respectvolle manier een punt te zetten achter hun relatie. Ik sta hierbij voor professionaliteit, maatwerk en menselijkheid.”

Gratis informatie-gesprek Kijk op de website

Locaties: Beerseweg 11, Oirschot • Petrus Dondersplein 8-D, Sint-Michielsgestel | 073 7470 059 | info@convenu.nl | www.convenu.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere