Bruisende zaken

Wil jij een uitgebreide huidanalyse? Kom naar Mooi ZoLon!

Wil jij een uitgebreide huidanalyse? Kom naar Mooi ZoLon!

01-01-2024

Een goede behandeling of productadvies begint met een grondige analyse van jouw huid. Alleen zo kunnen wij jou de beste behandeling en productadvies op maat geven.

Met de Observ 520 is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, geeft ons inzicht in onder andere: Pigmentatie stoornissen Huidschade door zon en licht Gedehydrateerde huid Overmatige talgproductie / vette huid Verstopte poriën Lage talgproductie / droge huid Verhoorning van de huid Huidveroudering zoals rimpels, huidverslapping en ouderdomspigmentatie Gevoelige, dunne en kwetsbare huid Huidoppervlaktetextuur Vasculaire gebieden (roodheid), couperose en rosacea Verminderde bloedcirculatie Huidirritatie En nog veel meer De resultaten worden opgeslagen en vergeleken met de volgende sessies, zodat huidverbetering goed zichtbaar wordt.

Wil jij ook een uitgebreide huidanalyse?

Voor elke gezichtsbehandeling maken we gratis een nieuwe set foto`s en bespreken we de resultaten.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen VIA www.mooizolon.nl in empel /’s-HERTOGENBOSCH

Lonneke Broekhaus | Pottenbakker 15, Empel | 06-17104050 | www.mooizolon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere