bruisende zaken

Kunst...  een geweldige investering voor iedereen

Kunst... een geweldige investering voor iedereen

01-11-2023

Altijd al een prachtig stilleven willen hebben? De Oosterhoutse kunstenares met internationale bekendheid Marlies Heere maakt het voor u mogelijk om limited editions van het originele kunstwerk met certificaat van echtheid te bemachtigen.

Sinds 2015 zijn de schilderwerken van Marlies Heere te zien en te koop op grote, nationale en internationale kunstbeurzen van allure. Een ervan is de komende Biënnale Brabant Tilburg van 17 t/m 26 november die Van Loon Galleries uit Vught organiseert, waarbij de karakteristieke koepelhal omgetoverd wordt tot een unieke internationale kunstexpositie.

Tijdens deze expositie zijn uitsluitend originele schilderijen van Marlies Heere te koop. Om echter een breder publiek van liefhebbers en verzamelaars te kunnen bereiken, is een aantal kunstwerken sinds kort in een gelimiteerde oplage op dibond met plexiglas en een certificaat van echtheid rechtstreeks bij de kunstenaar verkrijgbaar. Uiteraard is er maar één origineel en uniek schilderij. Door vraag en aanbod zullen zowel het origineel als de gelimiteerde edities in waarde stijgen en zijn ze een geweldige kunstinvestering! Naast het schilderen heeft Marlies Heere zich tijdens de coronaperiode gewijd aan het schrijven van haar eerste boek: ‘Word rijk met de wet van aantrekking’ (ISBN 9789464432367). Het boek gaat over hoe je je financiële mindset van schaarste naar overvloed kunt veranderen en zo uit de schulden kunt komen. Het boek is verkrijgbaar bij boekhandels, Amazon en Bol.com.

Het uitbrengen van haar eerste boek heeft Marlies zoveel plezier bezorgd, dat ze inmiddels een tweede boek aan het schrijven is (release medio 2024). Waar dat over gaat… is nog even geheim.

Marlies Heere Kunstenaar en auteur

Haar boek ‘Word rijk met de wet van aantrekking’ is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com

Marlies Heere is bereikbaar via www.marliesheere.nl Galerie De Duig in Vlaardingen Van Loon Galleries in Vught

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere