bruisende zaken

Maatwerk voor ieder interieur

Maatwerk voor ieder interieur

01-11-2023

Dennis van der Hoorn werkte jarenlang met veel plezier in de bouw-sector. Op een gegeven moment was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hij besloot zich onder de noemer DNS Interieur te richten op het verzorgen van maatwerk interieur.

‘Je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan’

Van een luxe maatwerk keuken of inloopkast tot de complete inrichting van een woning of kantoor: DNS Interieur kan het allemaal maken. “Onlangs hebben we een televisiekast gemaakt die tevens fungeerde als kantoormeubel Dankzij kleine bouwkundige aanpassingen die we hebben verricht, liep die televisiekast dus door in het kantoor”, vervolgt Dennis. “Je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan. ‘Nee’ bestaat wat ons betreft niet. We doen ons uiterste best om datgene wat de klant wil ook daadwerkelijk te realiseren. We denken actief mee om te kijken wat er mogelijk is binnen het beschikbare budget. Door te spelen met materialen en afwerkingen kun je eigenlijk best veel kanten op.”

Open en transparant

Tijdens een eerste gesprek
- op het kantoor van DNS Interieur of bij jou thuis
- neemt Dennis jouw wensen met je door. “Vervolgens maken wij een 2D/3D tekening zodat je een goed idee krijgt van hoe het eruit komt te zien. De uiteindelijke offerte neem ik bij voorkeur persoonlijk met je door wat ik vind het belangrijk om open en transparant te communiceren.”

Hoge kwaliteit

“Bij alles wat we doen, streven we naar de hoogste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. Zijn kleine bouwkundige aanpassingen noodzakelijk? Dan kunnen we deze desgewenst ook meteen meenemen. Vanuit mijn achtergrond heb ik een netwerk van vakmensen waar ik een beroep op kan doen. Hiermee kunnen we de klant/opdrachtgever totaal ontzorgen. En als je dan ziet hoe dankbaar mensen zijn als alles eenmaal klaar is, dan weet je: dit is waar we het voor doen!”

Ervaring en liefde voor het vak!

Energieweg 12b Waalwijk | 06 4698 8776 | info@dnsinterieur.nl | www.dnsinterieur.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).