Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

‘Wij doen het op de Luxx manier’

‘Wij doen het op de Luxx manier’

01-02-2023

Meubels en accessoires kun je natuurlijk overal kopen. Maar ben je op zoek naar items die net even anders zijn dan de massa, dan moet je bij Luxx Living in ’s-Hertogenbosch zijn. “Wij zijn onderscheidend in onze collectie, maar ook in de manier waarop wij met onze klanten omgaan”, vertelt Suzanne Pijnenburg die samen met haar echtgenoot Paul het bedrijf runt. “De Brabantse gezelligheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel.”

Dat merk je ook meteen als je een voet over de drempel van Luxx Living zet. “Iedereen wordt bij ons warm ontvangen, wie je ook bent en of je nu komt voor slechts één klein item of je complete interieur door ons samen wilt laten stemmen, voor ons maakt het niet uit. We vinden het belangrijk dat al onze klanten op hun gemak rond kunnen kijken en advies kunnen vragen wanneer zij daar behoefte aan hebben. Wij verkopen niet puur om het verkopen, maar willen dat de mensen echt blij met hun aankoop weer naar huis gaan. Dat maakt dat klanten hier telkens weer terug blijven keren.”

Een vleugje luxe

Overigens komt dat niet alleen door de klantvriendelijkheid, ook het assortiment maakt dat je hier graag nog een keer terugkomt. “Mooie items met net een vleugje luxe”, vertelt Suzanne. “Meubels en accessoires die je niet op elke hoek van de straat tegenkomt. We kunnen je bij ons in de winkel adviseren over wat het best aansluit bij al jouw wensen, maar ook een bezoek aan huis behoort tot de mogelijkheden, zodat we ter plekke alles goed kunnen bekijken. Dat hoort nu eenmaal bij onze service. Net als het gratis thuisbezorgen en plaatsen van de gekochte meubels, waarna we alle troep weer meenemen zodat jij niet met de rommel blijft zitten. Dit alles doen wij in eigen beheer, zodat we de kwaliteit en de service waar wij voor staan ook altijd kunnen garanderen.”

LUXX Living Rietveldenweg 13 Den Bosch 073-6218033 info@luxxliving.nl www.luxxliving.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10871 - Glow Hair Studio