bruisende zaken

Duurzaam verwarmen van je huis in stijl!

Duurzaam verwarmen van je huis in stijl!

01-02-2024

Ben jij ook op zoek naar een manier om milieubewust te leven, zonder concessies te doen op het gebied van stijl en design? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Met Green Design by DRU bieden we een unieke collectie groene haarden en kachels die niet alleen jouw huis verwarmen, maar ook de planeet sparen.

Onze milieuvriendelijke haarden en kachels worden geproduceerd met oog voor duurzaamheid. Dankzij innovatieve technologieën en een focus op hernieuwbare energiebronnen zorgen we voor een minimale CO₂-uitstoot en een minimale impact op het milieu. Door te kiezen voor Green Design by DRU draag jij bij aan een schonere en groenere toekomst.

Maar duurzaamheid betekent niet dat je compromissen moet sluiten op het gebied van stijl. Onze haarden en kachels zijn ontworpen met oog voor esthetiek en passen perfect binnen ieder interieur. Of je nu houdt van een moderne, strakke look, een klassiek en tijdloos ontwerp of een rustieke sfeer, Green Design by DRU heeft voor ieder wat wils.

Naast een duurzame keuze, bieden onze haarden en kachels ook nog talloze voordelen voor jou als gebruiker. Zo kun je genieten van een aangename warmte, een gezellige sfeer en een lagere energierekening. Onze Green Design producten zijn namelijk uiterst efficiënt en zorgen voor een optimale verbranding. Zo haal jij het maximale uit jouw verwarmingssysteem én uit je huis.


• Houtkachels
• CV-houtkachels
• Gaskachels
• Pelletkachels
• Sierschouwen
• Elektrische kachels
• Tuinhaarden
• Plateaus

Anthonetta Kuijstraat 36, Rotterdam +31 10 404 6459 info@griffioenrotterdam.nl www.griffioenrotterdam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV