Column

Een nulmeting is geen VSR-meting!

Een nulmeting is geen VSR-meting!

01-07-2023

Bij Clear4Clean doen wij met enige regelmaat nulmetingen voor de schoonmaak. Dit zijn schoonmaakkwaliteitsmetingen die gedaan worden als een project van het ene schoonmaakbedrijf naar het andere schoonmaakbedrijf gaat. Dit is belangrijk voor een goede overdracht.

In de schoonmaak kennen we het kwaliteitmeetsysteem VSR voor de controle op de reguliere schoonmaak en de voortgang van de schoonmaak. Je mag alleen VSR metingen doen als je VSR-inspecteur of – controleur bent. Wij zijn onafhankelijk, niet aan een schoonmaakorganisatie verbonden en bij een nulmeting loopt vaak iemand van de vertrekkende partij mee. Zij denken slim te zijn en ons aan te spreken dat bij VSR-metingen je alleen mag kijken (en niets mag aanraken). Ja, dat weten wij, maar een nulmeting is GEEN VSR-meting. Kom niet dom over en weet wat het verschil is tussen de verschillende kwaliteitsmetingen. Laat je voorlichten zodat je een goede keuze kan maken welke meting voor jou als opdrachtgever/schoonmaakbedrijf het beste is om te werken aan de verbetering van de schoonmaakkwaliteit.

Clear4Clean verzorgt de volgende kwaliteitsmetingen:
- LOSK-QMS metingen
- DKS-metingen
- VSR-metingen
- Nulmetingen
- Belevingsmetingen Wij adviseren graag welke meting het beste bij jullie organisatie/schoonmaak past. Neem gerust contact met ons op.

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht | 085-2080656 | info@clear4clean.nl | www.clear4clean.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching