bruisende zaken

Duurzaam verwarmen met pelletkachels!

Duurzaam verwarmen met pelletkachels!

01-01-2024

Maak kennis met pelletkachels: de ideale oplossing voor een duurzame en voordelige verwarming! Onze pelletkachels branden op milieuvriendelijke pellets. Met deze CO2-neutrale brandstof draag je niet alleen bij aan een groenere wereld, maar bespaar je ook nog eens op je energiekosten.

De pellets zijn compact en gemakkelijk te gebruiken. Ze veroorzaken minimale vuil- en geurhinder. Een kubieke meter pellets staat gelijk aan 320 liter stookolie. Pelletzakken van twintig kilo zijn verkrijgbaar voor een lage prijs. Ons pelletkachelsysteem is efficiënt en zuinig, met een geïntegreerde voorraadruimte.

Maar het wordt nog beter: pelletzakken van twintig kilo zijn verkrijgbaar voor slechts een paar euro. Zo geniet je van een voordelige en duurzame verwarming.

Daarnaast bieden onze pelletkachels nog meer voordelen, zoals een grotere omvang en een efficiëntere werking en gebruik van energie. Ontdek nu de voordelen van een pelletkachel en kies bewust voor een groenere en voordeligere manier van verwarmen.

Houtkachels
• CV-houtkachels
• Gaskachels
• Pelletkachels
• Sierschouwen
• Elektrische kachels
• Tuinhaarden
• Plateaus

Anthonetta Kuijstraat 36, Rotterdam +31 10 404 6459 info@griffioenrotterdam.nl www.griffioenrotterdam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching