column

onpretTige ruimte?

onpretTige ruimte?

01-10-2023

Herken jij dat gevoel, dat je een huis of ruimte binnenloopt en je je er zonder duidelijke reden niet prettig voelt? Zo erg zelfs dat je die ruimte gaat mijden? Of dat er veel ruzie in huis is, zonder dat je daar echt een oorzaak voor kan noemen? Dan is de kans groot dat de energie ‘vervuild’ is.

Tao Geomantie Het revitaliseren van uw huis, tuin of land.

Er kan (energetische) vervuiling in diverse lagen van Moeder Aarde zitten die een negatief effect heeft op de mensen die daar wonen en/of de gebouwen die daar staan. Hierdoor kan een plek niet fijn voelen, of is er bijvoorbeeld veel ruzie, echtscheiding of ziekte.

Bij (energetische) vervuiling kan je bv. denken aan wateraders, oude graven, plaatsen waar heksenverbrandingen, bombardementen en zo meer, zijn geweest. Maar ook blackstreams = ondergrondse gassen door rottende veenlagen kunnen effect op een plaats hebben. Jij kan het voelen, maar misschien niet weten wat er aan de hand is Bij deze zeer specialistische Tao Geomantie opleiding heeft Jan veel kennis, informatie en tools opgedaan om de diverse lagen in Moeder Aarde en de eventuele daarop staande gebouwen te revitaliseren en in de positieve rechtsdraaiende energie te zetten. Waardoor deze plekken een betere, vitale en gezondere leefomgeving worden.

Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt hiervoor de QR-code scannen of Jan telefonisch benaderen via 06.53686702..

Nieuwe Ginnekenstraat 21, Breda | 06-53686702 | www.kristallenwereld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).