bruisende zaken

Een onvergetelijke culinaire wereldreis

Een onvergetelijke culinaire wereldreis

01-01-2024

Of je nu op zoek bent naar een restaurant voor een romantisch avondje uit of dat je gezellig met vrienden of familie wil lunchen of dineren… Restaurant Myzo is in Tilburg de nieuwe ‘place to be’! “Wij bieden onze gasten een ‘shared dining concept’ dat de gezelligheid en het samenzijn aan tafel versterkt, terwijl ze ondertussen kunnen genieten van een scala aan verrukkelijke gerechten, die ze meer dan aangenaam zullen verrassen”, aldus Daisy die het restaurant samen met haar man, oom en tante runt.

De locatie van Restaurant Myzo is bij menigeen al bekend. Voorheen zaten hier sushirestaurant Geisha en Restaurant Enjoii gevestigd. “En hoewel ook wij nog steeds wat sushigerechten op de kaart hebben staan, is dat niet waar het bij ons om draait”, vertelt Daisy. “Bij ons maak je als gast namelijk een culinaire reis langs diverse werelddelen.” Zo staan er naast sushi ook lekkernijen op de kaart als een carpaccio, mosselen, Griekse souvlaki en oma’s stoofpotje, om maar wat voorbeelden te noemen. “We bieden dus voor ieder wat wils en dankzij ons ‘shared dining concept’ kun je tijdens één bezoek aan ons restaurant al heel wat verschillende gerechten proeven. En reken maar dat dit aanleiding zal zijn om veel vaker terug te keren!” Hoewel het restaurant nog niet heel lang onder de huidige naam draait, zijn de reacties van gasten veelbelovend. “Eigenlijk is iedereen die hier komt enthousiast. Soms zijn er weliswaar gasten die denken dat hier nog steeds een sushirestaurant zit, maar ook die weten wij vrijwel allemaal te overtuigen van ons concept.” Dankzij de heerlijke gerechten die ze serveren natuurlijk, maar zeker ook dankzij de zeer gastvrije ontvangst en topservice die ze hier al hun gasten bieden. “Mensen laten genieten is immers waar we het allemaal voor doen!”

NS Plein 38, Tilburg | 013-369 92 18 | www.restaurantmyzo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11164 TiliaNatura Orthomoleculaire therapie