bruisende zaken

Schitterend, stijlvol en altijd in stijl

Schitterend, stijlvol en altijd in stijl

01-12-2023

Onze prachtige feestcollectie is er om je te laten stralen, niet alleen op feestelijke gelegenheden, maar ook voor casual chic glamour!

Deze feestdagen en het hele jaar door, omarm de glans en de pracht met onze selectie van glitterkledingstukken die niet alleen perfect zijn voor feesten, maar ook voor elke dag wanneer je een vleugje sprankeling wilt toevoegen aan je look.

In onze winkel vind je nog veel meer prachtige glitter- en glamoureuze kledingstukken om uit te kiezen, of je nu op zoek bent naar een opvallende avondjurk, een modieuze top of een leuke accessoire om je outfit compleet te maken. Onze collectie is ontworpen om jou te laten stralen en je zelfvertrouwen te vergroten, ongeacht de gelegenheid.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs in onze winkel en ontdek de sprankelende wereld van onze feestcollectie. Maak je klaar om te schitteren en stralen als nooit tevoren! Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Laat de feestdagen beginnen met een beetje extra glamour en glitter!

Tilburgseweg 57A, Goirle (NL) | +31 6 13774345 info@nektarin.nl | nektarin.goirle | nektarin.goirle

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).