bruisende zaken

Echt lekker eten bij Kwalitaria Délifrance

Echt lekker eten bij Kwalitaria Délifrance

01-06-2020

Al in zijn tienerjaren werkte Thomas Robbe in de horeca. Hij kwam uiteindelijk in de commerciële wereld terecht, maar het bloed kroop waar het niet gaan kon. Tien maanden geleden opende hij aan het Wagnerplein te Tilburg de deuren van Kwalitaria Délifrance.

We zijn meer dan alleen een cafetaria

“Het idee was dat mensen hier overdag konden genieten van de luxe lekkernijen van Délifrance en vanaf de middag van de producten van Kwalitaria”, vertelt Thomas. “Door de coronacrisis ligt onze focus nu echter bijna volledig op de Kwalitaria. Alleen bezorgen en afhalen is momenteel mogelijk.” Dat kan bovendien zes dagen per week (dinsdag t/m zondag), van 11.00 tot 20.30 uur. Bezorgen kan vanaf 10 euro en kost 1,50 euro, vanaf 15 euro is het gratis. Verantwoord lekkers Er is genoeg lekkers om uit te kiezen. Het assortiment bestaat uit o.a. vers belegde broodjes, salades, friet, snacks, maaltijden (zoals nasi en bami schotels), milkshakes en ijs. “Onze heerlijke burgermenu’s doen het heel goed. De burgers zijn gemaakt van MRIJ-rundvlees van Hollandse bodem en we hebben verantwoorde plofkipvrije snacks. Uiteraard kun je ook kiezen voor een vegetarische burger, diverse vegetarische snacks en 100% Halal snacks. Veel mensen komen bovendien speciaal voor ons huisgemaakt stoofvlees en onze huisgemaakte satésaus. Super vers, net als onze toppings, en dat proef je.” Zeker een aanrader dus! Vaste klanten Het zijn onzekere tijden maar Thomas en zijn team houden de moed erin. Als het een beetje meezit, kan op termijn wellicht het terras weer beperkt open. “We maken er het beste van en doen ons best de zaak draaiende te houden. Tot nu toe mogen we niet klagen. We missen natuurlijk onze vaste klanten. Gelukkig komen sommigen toch even langs om gedag te zeggen of om op afstand een praatje te maken. Hopelijk is alles snel weer als vanouds.”

Kom genieten!

Wagnerplein 118, Tilburg | 013-7200868 | wagnerplein@kwalitaria.nl | www.kwalitaria.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11164 TiliaNatura Orthomoleculaire therapie