bruisende zaken

Accessoires  			 voor je haar!

Accessoires voor je haar!

01-06-2019

Verschillende borstels, een kam, een föhn, haarclips, elastiekjes en een stijltang; de meeste vrouwen hebben het allemaal in huis. En toch zitten we soms met onze handen in het haar. Daarom een aantal tips en adviezen over onmisbare accessoires voor mooi haar.

De perfecte borstel Een goede borstel is een must. Kies voor het dagelijks borstelen van je haar voor een soepele borstel met natuurlijke haren. Op die manier wordt het haar niet beschadigd.

Elastiekjes Het gebruik van elastiekjes is sterk af te raden. Door een sterke trekkracht uit te oefenen op het haar, maken ze niet alleen het haar op de lange delen kwetsbaar, maar ook bij de wortels. Gebruik bij voorkeur geen elastiek, maar lint of band.

Föhnen Gebruik 2 of 3 ronde borstels met een verschillende diameter, al naar gelang je het haar glad wilt maken, een beweging wilt creëren, rollers wilt zetten etc.

Haarclips Pas op met grote clips! Het haar komt snel vast te zitten in het scharnier en de sluiting kan dan breken. Gebruik ze dus niet te vaak.

In de salon bevindt zich tevens een browbar met gecertificeerde brow-styliste. De salon is voorzien van ligbedden voor tijdens de wasmassage, een aparte color zone en een gezellige koffiecorner met heerlijke verse variaties van koffie en thee. Met uitgebreide openingstijden (doordeweeks tot 20.00 uur geopend) en openstelling het gehele weekend is er altijd plek voor jouw op maat gemaakte kleur en/of knip behandeling.

Have a nice (hair) day

Binnenrotte 121, Rotterdam | 010-4134344 | info@salonbackstage.nl | www.salonbackstage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV