bruisende zaken

Met passie voor haar!

Met passie voor haar!

01-05-2022

Maira Hoepel heeft al ruim 25 jaar ervaring in het kappersvak. In haar moderne kapsalon Beauty-Lounge Rotterdam is iedereen welkom. Vrouwen, mannen en kinderen kunnen er terecht voor allerlei knip- en kleurbehandelingen.

“Het is echt een multiculturele kapsalon”, vertelt Maira. “Mensen met alle mogelijke achtergronden stappen hier binnen. De sfeer is lekker gemoedelijk, iedereen kletst gewoon met elkaar. Heb je black hair? Kom dan vooral eens langs want ik heb zelf ook black hair. Ik weet dan ook als geen ander hoe je er mee om moet gaan.”

Goede producten

Er wordt gewerkt met de professionele verzorgings- en stylingproducten van FINNLEY’S. Deze zijn uitsluitend en exclusief verkrijgbaar in kapsalons. We volgen bovendien regelmatig trainingen om onszelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste trends.

De laatste trends

Knippen, stylen, kleuren, extensions; alles is mogelijk bij Beautylounge Rotterdam. “Balayage en highlights zijn nog steeds hot, daarnaast zijn shadow roots in opkomst. Voor de zomerperiode zijn er weer leuke nieuwe kleuren, zoals rosé-gold en de cinnamon swirl. Verder zijn de pony’s terug van weggeweest.”

Vanuit het hart

Maira heeft het hart op de goede plek. Als patiënten van het nabijgelegen ziekenhuis niet naar haar kapsalon kunnen komen, vindt ze het geen enkel probleem om naar hen toe te gaan. “Je kunt bij ons ook je lange haar af laten knippen en als je dat wilt doneren voor mensen met kanker. Dat is het minste wat we kunnen doen.”

Voor vragen kun je bellen/appen met 06 42129333. Blijf gezond en tot snel!

Beautylounge Rotterdam | Maasstadweg 1, Rotterdam 010-4119310 / 06 -42129333 maira@beautyloungerotterdam.nl | www.beautyloungerotterdam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV