bruisende zaken

Verthuizen doe je bij 	Meiden van Ambacht

Verthuizen doe je bij Meiden van Ambacht

01-04-2020

INretail stelde vast, dat verthuizen de nieuwe trend is. Omdat de doorstroming op de woningmarkt gering is, blijven steeds meer mensen veel langer in hun eigen huis wonen. Is dat te zien aan het aantal renovaties van houten vloeren? Worden bestaande vloeren vaker geschuurd en opnieuw in de lak of olie gezet? Kortom, wat merken parketbedrijven van het ‘verthuizen’?

“Ja, dat verthuizen is onder andere bij ons zeker te zien aan het aantal renovaties van houten vloeren die ons vaste team van freelance parketteurs veelvuldig uitvoert”, zegt mede-eigenaar Judith van der Spek van Meiden van Ambacht, dat in Maassluis gevestigd is. “We doen momenteel echt heel veel renovatiewerk.

Mensen komen dan vaak eerst bij ons in de winkel en tijdens het verkoopgesprek geven ze dan aan dat ze niet voor de aanschaf van een nieuwe houten vloer zijn gekomen, maar dat ze hun bestaande houten vloer graag gerenoveerd willen hebben.

Al dan niet in combinatie met een verbouwing in hun huis of aanbouw. Momenteel hebben we erg veel schuurklussen in de agenda staan..” Klanten kiezen volgens Van der Spek als ze hun houten vloer laten renoveren meestal voor een andere afwerking, qua kleur of voor een duurdere variant van olie of lak, omdat ze in dit geval geen geld kwijt zijn aan een nieuwe vloer.

Als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook!

Hoogstraat 2, Maassluis | 010- 5926713 | info@meidenvanambacht.nl | www.meidenvanambacht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV