bruisende zaken

Meer winst maken...

Meer winst maken...

01-10-2019

Heb je het idee dat de meeste inspanning die je in jouw onderneming stopt verloren gaat? Dat het je te veel stress en spanning oplevert? Dat de vrijheid die jij wilde ervaren eigenlijk een gevoel van gevangenschap is geworden?

Wij halen ondernemers uit de knel!

Daar heb ik zonder twijfel de oplossing voor! Ik kan je helpen deze knelpunten, ook wel bottlenecks genoemd, op een eenvoudige en snelle wijze weg te werken. Hierdoor ga je meer vrijheid ervaren en eindelijk voldoende winst uit je onderneming halen. Het resultaat is dat je meer mogelijkheden gaat zien, meer energie gaat ervaren en dat je vanzelf beter kunt gaan inspelen op de kansen die zich aandienen.

Een bedrijf kan alleen maar groeien tot aan een knelpunt. Alle energie die je verspilt aan andere dingen kost alleen maar tijd, geld en moeite als het niet de bottleneck is. Spendeer je wel tijd aan het oplossen van de bottlenecks in je bedrijf, dan zal dat op alle vlakken doorwerken en de winst verveelvoudigen. Wat je vaak ziet is dat de ondernemer het zoekt buiten zichzelf: het is de markt, de economie, de politiek, de locatie, de marketing of wat dan ook. Soms is dat inderdaad de bottleneck, maar veel vaker zie je dat de ondernemer zelf de bottleneck is.

Wil jij opsporen waar de tien grootste problemen vandaan komen in jouw bedrijf? Dit is je kans! Profiteer vandaag van deze geweldige aanbieding: Een 1 op 1 sessie voor maar € 99,-

Wil je meer weten? Bel 06-51835865 Ik help je graag!

Adm. Lucashof 12, Schiedam | info@ricardonielsen.nl | www.ricardonielsen.nl | 06-51835865

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV