bruisende zaken

Femke's       groente & fruit

Femke's groente & fruit

01-08-2019

Femke’s Groente en Fruit is in 2017 overgenomen door Femke Heerkens uit Berlicum. Na het afronden van haar traiteursdiploma is zij vol passie begonnen in de AGF.

Dit zie je dan ook terug in de toonbank van Femke en haar team. Waar er voorheen de focus lag op de verkoop van groente en fruit kun je zien dat er bij Femke ook vol aandacht en passie gewerkt wordt aan de verkoop van gezonde rauwkosten op basis van yoghurt, koolhydraatarme salades en gezonde maaltijden.

In 2018 heeft Femke besloten om haar winkel te gaan verbouwen. Het verrijdbare meubel voor in de winkel heeft zij vervangen door 3 koeltoonbanken om zo nog beter aan de wensen van de klant te kunnen voldoen.

Zo zijn de maaltijdsalades van Femke een begrip geworden in Rosmalen en omstreken en komen ze vanuit heinde en ver gereden voor haar carpacciosalade. Sinds Femke schepijs verkoopt van Otelli weten ook alle kinderen uit Rosmalen haar te vinden! Zo komen vaak de kinderen voor een bolletje schepijs en nemen de ouders een bakje fruit mee wat ze zelf samen kunnen stellen naar wens of een heerlijke verse smoothie.

In 2019 is Femke zich ook gaan verdiepen in de catering. Zo kunnen klanten terecht voor warme buffetten, koude buffetten, luxe hapjes, opgemaakte huzarenschotels en hapjesbuffetten.

Toch had Femke dit alles niet gekund zonder de fijne collega’s die ze om zich heen verzameld heeft die altijd voor elkaar klaar staan! Kortom: genoeg reden om snel langs te komen in onze winkel! Femke, Jeannette, Jill, Maud & Steffie heten je van harte welkom!

Femke's Groente en Fruit | Molenhoekpassage 9 Rosmalen | 073-5230170 FB: Femke’s Groente en Fruit

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).