bruisende zaken

Kwalitatieve beveiliging op maat

Kwalitatieve beveiliging op maat

01-07-2019

Al ruim dertig jaar is Van der Donk Beveiliging specialist op het gebied van beveiligingsinstallaties. Met de (totaal)oplossingen zijn klanten gegarandeerd van een veilige woon- en werkomgeving.

Van der Donk kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, is gecertificeerd voor alle disciplines en werkt enkel met gerenommeerde merken, waardoor kwalitatieve oplossingen geboden worden. Sinds vorig jaar is Van der Donk één van de slechts twee Premium Partners van Sony in Nederland en ontvingen zij het Platinum Certificaat als Sony Video Security Partner. Onlangs hebben we de Sony Special Achievement Award voor het jaar 2018 in ontvangst mogen nemen.

Deze prachtige award hebben we onder andere te danken aan het mooie project bij golfbaan Bernardus in Cromvoirt, waar wij ruim 55 Sony-camera's hebben geplaatst. Voor Bernardus werden naast het camerasysteem zowel de inbraak,- toegangscontrole en brandmeldsystemen gerealiseerd. Door middel van de geïnstalleerde beheersoftware zijn al deze systemen met elkaar verbonden en heeft de bewaking een beter overzicht en kan zo doelgericht ingrijpen indien nodig. De beveiliging is hierdoor op ieder front gewaarborgd.

Hofkesweg 13 Rosmalen | +31 (0)73- 521 05 55 | info@vddonkbeveiliging.nl Voor meer informatie: www.vanderdonkbeveiliging.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).