bruisende zaken

Deze maand stellen wij u voor aan De Groote Wielen

Deze maand stellen wij u voor aan De Groote Wielen

01-10-2020

Niet ieder kind is gelijk. Kinderen verschillen immers van elkaar: in aanleg, in tempo, in emoties en in ontwikkeling. Kinderen worden geboren met eigen kwaliteiten en interesses. Bij Kindcentrum De Groote Wielen houden we juist rekening met deze verschillen.

In ons aanbod zorgen we ervoor dat kinderen optimale kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Omgaan met verschillen betekent dat er meer aandacht is voor wat het kind nodig heeft.

Ons kindcentrum is gelegen aan De Groote Wielen Plas, in de wijk De Groote Wielen in Rosmalen. Kinderopvang, peuterarrangement (in een aparte PA groep), basisonderwijs, voor- en naschoolse opvang: alles is onder één dak te vinden.

Onderwijs en opvang werken nauw samen, hierdoor krijgt het kind een doorlopende leerlijn binnen één pedagogische visie.

Kijk voor de verschillende opties en pakketten op de website van Ons Kindbureau.

Ga voor meer informatie naar: www.kcdgw.nl Wij zijn ook te volgen via Facebook en Instagram: Kindcentrum De Groote Wielen- kinderopvang/BSO Kindcentrum_de_groote_wielen

“Niemand is zoals jij! Met ieders kwaliteit, werken aan de toekomst” is de visie van kindcentrum de Groote Wielen

Spirealaan 8, Rosmalen | www.onskindbureau.nl | info@onskindbureau.nl | 073- 8511155

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).