bruisende zaken

Voor een gevuld buikje

Voor een gevuld buikje

01-06-2019

Als koken al je hele leven je grootste passie is, hoe geweldig is het dan als je daar je dagelijkse werk van kunt maken?! Dat is precies wat Marjan Hoogendijk, eigenaresse van cateringbedrijf ’t Gevulde Buikje deed.

“Eet smakelijk!”

Het begin “Mijn werk is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby”, begint Marjan haar verhaal. “Al jaren verzorgde ik voor vrienden, familie, collega’s en verenigingen feesten, recepties, buffetten en barbecues. Kennelijk was dat telkens zo’n succes dat steeds meer mensen zeiden dat ik daar echt meer mee moest gaan doen. Heel spannend, maar anderhalf jaar geleden heb ik dan ook daadwerkelijk die stap gezet en ben voor mijzelf begonnen met mijn eigen cateringbedrijf. En ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.” Zien doet eten “’t Gevulde Buikje biedt diverse mogelijkheden voor catering in Hoeven en omgeving; van een klein gezelschap van vier personen tot grote groepen, zowel zakelijk als particulier, iedereen kan bij ons terecht. Voor elke klant leveren wij maatwerk aangezien wij ons aanbod geheel afstemmen op diens wensen. Of het nu gaat om salades, een koud en/of warm buffet, hapjesschotels of onze speciale thema-barbecues, in overleg is vrijwel alles mogelijk.” Alles wat uit de professionele horecakeuken van ’t Gevulde Buikje komt, is met zorg bereid op basis van verse ingrediënten. “En ook de presentatie krijgt bij ons heel veel aandacht. Zien doet immers eten, vandaar dat ik wil dat alles er perfect uitziet.”Barbeque Thema's Onze ‘thema BBQ’s zijn erg speciaal. Als u eens iets heel anders wilt dan een traditionele BBQ,bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden thema BBQ’s met heerlijke gerechten uit diverse landen en werelddelen. Producten en recepten, volledig afgestemd op het land van herkomst. U wordt hierin door ons begeleid met een handleiding voor de verdere bereiding. Én uiteraard verzorgen wij ook BBQ's op locatie!

Voor onbezorgde en smaakvolle BBQ's en buffetten kijk op www.hetgevuldebuikje.nl

’t Gevulde Buikje | Eigenaar: Marjan Hoogendijk President van Rijenlaan 79, Hoeven | 06-29517923 | www.hetgevuldebuikje.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur