bruisende zaken

Niet alleen lekker eten, maar ook feesten bij ‘t Graan

Niet alleen lekker eten, maar ook feesten bij ‘t Graan

01-03-2024

Een passie voor de horeca hebben Annelore en Thierry Van Nimmen zeker. Ze werkten jarenlang in de horecasector, o.a. in de sales en het management van een evenementenlocatie in Antwerpen, en hadden al enige tijd de ambitie om een eigen zaak te beginnen. Toen in 2018 het pand van de vroegere Vlaamsche Leeuw vrijkwam in Wildert, grepen ze de kans om hun ambitie te realiseren. “We zagen meteen de mogelijkheden”, vertelt Annelore enthousiast. “Op deze plek konden we het restaurant perfect combineren met een feestzaal, wat we ook graag wilden.” Brasserie ’t Graan was daarmee geboren.

In het restaurant van ’t Graan worden gerechten uit de Frans-Belgische keuken geserveerd. “Eenvoudige, eerlijke gerechten, uiteraard vers bereid. We hebben geen uitgebreide menukaart, maar er is genoeg te kiezen. De steak wordt bij ons op verschillende manieren bereid, daar komen dan ook de nodige mensen voor. Onze Burger ’t Graan is eveneens populair. Uiteraard kun je ook gewoon een borrel komen drinken, met wat bittergarnituren of nacho’s erbij. En op de eerste zondag van de maand kun je bij ons terecht voor een lekkere brunch.”

Feesten op maat

’t Graan beschikt over een aparte feestzaal die kan worden gebruikt voor allerhande feesten en partijen. “Van verjaardagen, jubilea, koffietafels, babyborrels en familiebijeenkomsten tot netwerkevents en vergaderingen van bedrijven. Zittend kunnen we circa 100 mensen kwijt, staand circa 180. Bij heel grote happenings kunnen we het restaurant, inclusief de terrassen, erbij betrekken. We regelen desgewenst alles, van A tot Z. Onze ervaring in de evenementensector komt hierbij uitstekend van pas. We kunnen de aankleding dan ook verzorgen in ieder gewenst thema.”

Huiselijke sfeer

Het relatief jong team van ’t Graan zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. “We horen vaak dat er een gezellige, huiselijke sfeer hangt. Iedereen is hier welkom. Mensen worden bij ons niet als klant maar als gast ontvangen. We doen ons best om een mooie beleving te creëren en een klein stukje geluk mee te geven!”

‘Het is hier echt even thuiskomen’

Bedrijf: Brasserie t Graan | Sint-Jansstraat 67, 2910 Wildert (Essen) | Tel.: 0032 3 272 24 30 | www.tgraan.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur