bruisende zaken

Lekker eten in huiselijke sferen

Lekker eten in huiselijke sferen

01-11-2022

Jurre Oerlemans heeft al van jongs af aan een passie voor de horeca. Als tiener hielp hij in de weekenden mee in het bedrijf van zijn tante, Feestzaal De Schuur in Nieuwmoer. Daar werd het zaadje geplant. In 2013 besloot Jurre de volgende grote stap in zijn leven te zetten. Onder de toepasselijke naam Step2 opende hij de deuren van zijn eigen ontbijt- en lunchroom in Essen.

Kleurrijk en uitbundig

Step2 begon klein maar is in de loop der tijd steeds verder gegroeid. In 2015 volgde een verhuizing naar het huidige pand aan de Stationsstraat, dat beschikt over een aparte feestzaal (geschikt voor 30-40 personen), een terras, een speeltuin en zelfs een kleine kinderboerderij.

Typisch Vlaamse gerechten

Het maakt niet uit of je uitgebreid wilt lunchen of alleen langskomt voor een kopje koffie met gebak. Bij Step2 ben je altijd welkom. “Onze kaart bestaat uit typisch Vlaamse gerechten”, vertelt Jurre. “Eenvoudig maar met een moderne twist. Al het eten wordt lekker uitbundig geserveerd. Onze salades zien er dan ook overweldigend uit. Op zondag hebben we bovendien een uitgebreid ontbijtbuffet waar veel mensen speciaal voor komen.” Ook voor feesten en partijen (ook in de avonduren, groepen tot circa honderd personen) kun je bij Step2 terecht.

Een origineel cadeau

Vooraan in de zaak vind je bij Step2 een cadeauwinkel met een uitgebreide keuze aan cadeauartikelen. Van decoratieartikelen, knuffels en een leuke Disney collectie tot koekjes, koffie en thee. “Het is echt een feelgoodwinkel. We doen ons best om originele producten op het spoor te komen die je niet snel ergens anders vindt.”

Huiselijke inrichting

De inrichting van Step2 is even kleurrijk en over the top als de aankleding van de gerechten. Kenmerkend is de gezellige, huiselijke sfeer. “We werken met thema’s. Enkele keren per jaar gaat de inrichting op de schop, daar kunnen we al onze creativiteit in kwijt. Momenteel staat Step2 helemaal in het teken van de kerst.” Alleen daarvoor is een bezoek aan Step2 al de moeite waard!

Volg ons ook op instagram en facebook: @step2essen

Stationsstraat 27 Essen | 0032-3-3379988 | info@step2essen.be | www.step2essen.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur