bruisende zaken

Thuis, flex en op kantoor: dagelijks zittend werken is topsport en verdient gezonde aandacht!

Thuis, flex en op kantoor: dagelijks zittend werken is topsport en verdient gezonde aandacht!

01-01-2022

Heeft jouw lijf ook een schouderklopje verdiend voor de vele zittende werkuren in 2021?

NIEUWJAARS- ACTIE gratis werkplek- instructie twv € 70,- bij aanschaf van een stoel, kruk of bureau.

Geef jezelf dan eens een fijne stoel, een hippe kruk of een comfortabel zit/sta bureau cadeau! Dan kun je er in 2022 weer gezond tegenaan en voorkom je het ontstaan van vervelende klachten in armen, nek en schouders na een lange tijd werken. Want pijn is niet fijn.

Verzuim door fysieke klachten en kosten voor fysiotherapie zijn snel terugverdiend door de aanschaf van een goede stoel en de juiste persoonlijke instructie met betrekking tot de werkhouding. In mijn home showroom in Bergen op Zoom kun je op afspraak, wanneer het jou uitkomt, stoelen, krukken en zit/sta bureaus van diverse fabrikanten uitproberen om te voelen wat het beste bij je past. De keuze is groot, dus kom een keer langs en laat je inspireren en adviseren.

De koffie staat klaar! Uiteraard kom ik ook op afspraak op bezoek bij ondernemers en bedrijven en kan ik de preventie- en KAM-medewerker ondersteunen bij het opvolgen van de RI&E.

Ondernemer: Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13, Bergen op Zoom NL | +31 610202148 info@gezondzittendwerken.nl | www.gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie