bruisende zaken

Al bijna 90 jaar blij met haar!

Al bijna 90 jaar blij met haar!

01-09-2021

Haarstudio Jean-Pierre in Kruisland opende bijna 90 jaar geleden de deuren in Kruisland. Inmiddels staat de derde generatie in de persoon van Evelyn Buijsen achter de kappersstoel, daarbij nog steeds met veel plezier bijgestaan door de tweede generatie, haar ouders. Een rijke historie, maar vergis je niet: het professionele team is op de hoogte van de laatste technieken en trends en is daarmee helemaal van deze tijd.

’We combineren stadse kwaliteit met een dorpse mentaliteit’

“Ik wilde eigenlijk brandweervrouw worden”, geeft Evelyn schoorvoetend toe. Uiteindelijk kroop het bloed echter toch waar het niet gaan kon en inmiddels zit ze alweer 25 jaar in het vak. “In mijn visie is iedere klant een examenkandidaat. Dat motiveert me om voortdurend het beste uit mezelf én uit het haar van de klant te halen.”

Een complete look

Knippen, kleuren, haarverlenging, het kan allemaal bij Haarstudio Jean-Pierre. Daarbij wordt gebruikgemaakt van de beste producten (onder andere Matrix, Biolage en Alcina). “Met extensions van Great Lengths kun je bijvoorbeeld ook je boblijn net iets scherper maken. Wat dat betreft is er veel mogelijk. We realiseren tevens een complete look inclusief make-up voor onder andere bruiden (en bruidegoms) en communicanten, desgewenst op locatie.”

De beleving voorop

“Het draait bij ons om de beleving. We doen ons best om ervoor te zorgen dat je je hier welkom voelt. De een wil rustig bladeren in een boekje, de ander wil lekker kletsen en samen de week doornemen. Alles is goed, je kunt hier helemaal jezelf zijn.”

Passie voor het vak

“Iedereen die hier werkt, heeft enorm veel passie voor en kennis van het vak. Die delen we graag met de mensen die in onze salon komen. We geven bijvoorbeeld tips en trics en adviseren over de producten die je thuis het beste kunt gebruiken om dat mooie kapsel ook zelf te kunnen creëren. Hoe meer mensen we met een topkapsel een beter gevoel kunnen geven over zichzelf, hoe beter.”

Molenstraat 5, Kruisland | 0167-532423 | salon@haarstudiojeanpierre.nl | www.haarstudiojeanpierre.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur