bruisende zaken

Ontmoet de ondernemende  vrouw bij jou om de hoek

Ontmoet de ondernemende vrouw bij jou om de hoek

01-06-2019

23 juni is het weer zover: tijd voor de zesde editie van Ladies Fair Prinsenbeek. Een kans voor de vrouwelijke ondernemers uit Prinsenbeek en omgeving om te laten zien wat ze in huis hebben.

Maak kennis met vrouwelijke ondernemers uit Prinsenbeek en omgeving met diverse disciplines en producten.

“De eerste Ladies Fair Prinsenbeek vond plaats in 2014”, vertelt Elles van Alphen, samen met Mariska Verdaasdonk initiatiefnemer. “We zochten naar een manier om meer bekendheid voor onze bedrijven te vergaren en een fair bleek daarvoor dé oplossing.” Wat destijds ‘klein’ begon, is inmiddels uitgegroeid tot een event waar zo’n vijftig vrouwelijke ondernemers hun producten en diensten presenteren. “Elk jaar weer een ontzettend leuk evenement, waar we sinds de tweede editie ook een goed doel aan gekoppeld hebben.” Goede doelen die al de revue zijn gepasseerd: Aartsenfruit Kids Foundation, Stichting Mees, Stichting Nu Jij en vorig jaar de Kuil.

“Dit jaar pakken we het anders aan dan voorgaande jaren. De fair vindt niet meer ’s avonds plaats, maar op zondagmiddag van 12.00 tot 18.00 uur.” En ook de locatie is nieuw. “Ladies Fair Prinsenbeek Summer Edition 2019 vindt plaats bij zwembad de Kuil aan de Weimersedreef 16A in Prinsenbeek. Uiteraard wel weer met een loterij met zeer mooie prijzen. De volledige opbrengst hiervan gaat naar ons goede doel van dit jaar: woonzorgcentrum Hagedonk.” www.ladiesfairprinsenbeek.nl

www.ladiesfairprinsenbeek.nl

Zondag 23 juni van 12 - //18.00 " target="_blank">18.00 uur | Zwembad de Kuil | Weimersedreef 16A, Prinsenbeek

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie