Bruisende Zaken

De rol van Busch Jaeger in installatietechniek

De rol van Busch Jaeger in installatietechniek

02-12-2022

Als het over installatietechniek gaat dan kijk je vaak naar de buitenkant. Het werk aan de binnenkant bijvoorbeeld het trekken van leidingen in de muren is niet zichtbaar. Wat wel zichtbaar is, zijn de stopcontacten en schakelaars die je vaak op de muur ziet. Een van de merken op dit gebied is Busch Jaeger.

Zij hebben het functionele van de schakelaars weten te koppelen aan een design wat past binnen een huishouden en hebben daarmee op dit gebied voor een grote verandering gezorgd. In dit artikel vind je alles over Busch Jaeger. De manier waarop zij kijken naar schakelaars geeft aan dat er ook op dit gebied steeds meer mogelijk is.

Design

Als je een woning hebt dan wil je dat je woning de uitstraling heeft die bij jezelf past. Daarom biedt het programma van schakelaars van Busch Jaeger een breed assortiment aan. Van de klassieke uitstraling die vaak in wit verkrijgbaar is tot een moderne strak gevormde schakelaar die moeiteloos in verschillende kleuren te vinden is. Niet alleen de keuze voor kleur is ruim te noemen, er is ook veel keuze op het gebied van inbouw of opbouw. Bij inbouw is de schakelaar in de muur gebouwd waardoor de muur strak blijft. Kies je voor opbouw dan komt de schakelaar op de muur te zitten. In beide gevallen kan je kiezen voor de uitstraling die je zelf wilt.

Veiligheid

Het belangrijkste van een schakelaar is niet de vormgeving of de uitstraling maar veiligheid is het belangrijkste aspect. Daarom is het goed om te weten dat alle schakelaars beveiligd zijn. Of het nu gaat om kinderhanden die ergens aan willen zitten om een eventuele kortsluiting of om een ander aspect van de veiligheid bij Busch Jaeger hebben ze juist dit aspect goed geregeld en daarmee laten ze zien dat een mooi design met een strakke afwerking nooit een reden hoeft te zijn om een product minder veilig te maken. Want uiteindelijk is het zo dat je niet wilt dat je op welke manier dan ook in contact komt met stroom.

Zelfde product, andere uitgave

Het kan voorkomen dat je misschien op een bepaald moment toch een andere invulling wil geven aan je schakelaars en contactdozen. Vaak is het dan zoeken of je nieuwe keuze wel past op de sokkels die bijvoorbeeld in de muur zijn verwerkt. Bij Busch Jaeger is elke sokkel van elk model of uitvoering hetzelfde. Dat betekent concreet dat een andere opbouw geen enkel probleem is. Je kan moeiteloos een andere vormgeving toepassen in je woning zonder dat het afbreuk doet aan de veiligheid. Bekijk hier de website van GoedkopermetSchakelmateriaal. Een bedrijf wat een brede keuze heeft uit het assortiment van Busch Jaeger.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie