bruisende zaken

Van bio tot glitter, je vindt het bij Stof&Wol!

Van bio tot glitter, je vindt het bij Stof&Wol!

01-08-2021

In ruim 6 jaar is Stof&Wol aan de Belcrumweg uitgegroeid tot een begrip in Breda. Met een breed assortiment aan stoffen, wol en fournituren vind je er bijna altijd wel wat je zoekt.

Bij Stof&Wol vind je 240 m2 aan stoffen, wol en fournituren. We hebben een groot, veelzijdig en eigentijds assortiment.

Hippe modestoffen

We volgen de trend op de voet, met daarbij altijd een eigen(wijze) keuze uit wat er beschikbaar is. Je vindt bij ons dus ook vaak andere stoffen en garens dan elders. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een goede basiscollectie van alle niet te missen standaardstoffen.

Biologische stoffen

Vanaf het begin vormden biologische katoenen tricots al een deel van de collectie. Dit vanuit de overtuiging dat wat goed is voor de natuur, ook goed is voor ons. De laatste jaren wordt biologische katoen gelukkig steeds meer standaard (en beter betaalbaar!) en worden er ook steeds meer verantwoorde stoffen en garens ontwikkeld van ander materialen.

En die glitter dan?

Ook deze ontwikkeling volgen we op de voet en in de collectie vind je dus ook steeds meer biologische of anderszins duurzame stoffen en garens. Kiezen tussen hip en verantwoord is dus niet meer nodig!

Nieuwsgierig geworden?

Belcrumweg 30, Breda 076-5327424 info@stofenwol.nl www.stofenwol.nl Openingstijden dinsdag - vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie